Skip to content

De Heerlijckheid

ALTIJD WAT TE BELEVEN

Over ons

Het verhaal van De Heerlijckheid gaat over Erik en Lisette die met hun gezin een bistro begonnen, omdat ze geloofden in het verwennen van anderen door (h)eerlijck voedsel te bereiden en te serveren. Zonder poespas of valse pretenties.

Na twintig jaar is er veel gebeurd. In het leven, in de samenleving. En toch staan ze voor diezelfde manier van (be)dienen van anderen. Kok zijn is een levensstijl waarbij passie het hoofdingrediënt is, aldus de ene helft. De ander gelooft in het zien van mensen. Het aanhoren, meeleven en serveren van een lichtpuntje op iemands dag.

De Heerlijckheid is een plaats waar je thuis mag komen, gewoon lekker als jezelf. Of je nu elke keer hetzelfde heerlijcke gerecht kiest of jouw vertrouwen stelt in de chef en zijn verrassingsmenu; bij ons kan het allemaal.

Een intiem etentje of juist iets te vieren? Naast ons heerlijcke menu borrelen we van de ideeën om jouw dag of avond tot een sprankelende beleving te maken. Van gespreksstarters tot uniek vermaak voor de kinderen. Van thema-avonden tot livemuziek; wij zitten nooit stil om het jou naar het zin te maken.

Kom je bij ons aanschuiven?