Reviews

Hieronder zijn reviews te vinden over ons restaurant en onze Take Away gerechten:

 

9

Diner

Heerlijk, goede kwaliteit, super lekker!

mei 2021 - Dini Van Straten

8

Uitstekend

Eten van prima kwalitiet. Gemoedelijke sfeer met vriendelijk personeel.

mei 2021 - Private

9

Groot succes

Heerlijke heksenpot afgehaald en van genoten.

mei 2021 - Private

10

Super Delicious

Mooi fijn vriendelijk heerlijk gastvrij

mei 2021 - Henry de la Croix

9

Smakelijk

Het eten was goed warm en goed verpakt. Smaakte prima.

mei 2021 - Private

9

Top ervaring!

Heerlijk afgeschermd terras in de zon. Bediening is vriendelijk en niet onbelangrijk, het eten was ook uitstekend!

mei 2021 - Mandalie Zijnstra

8

Lekker gegeten

Het eten werd voorbereid terwijl mijn man er op stond te wachten. Dus vers en het kwam warm thuis. Netjes verpakt in een tas. (wat voor ons niet nodig is hoor, het gaat immers om het eten)

- private

8

Lekker gegeten

Vriendelijke ontvangst en weer lekker gegeten. Prima prijs-kwaliteit verhouding

mei 2021 - Loes

8

Gewoon goed zoals altijd

Vriendelijk , gezellig , lekker erg fijn om weer eens op het terras te kunnen zitten

mei 2021 - Goof Pruissen

9

Bestellen op de site gaat makkelijk, met afhalen alles goed geregeld

Gerechten waren goed warm en smaakvol, top geregeld.

mei 2021 - Private

8

Heerlijk gegeten

Lekker gegeten alles was goed warm top

mei 2021 - Dik Vink

8

Heeft erg lekker gesmaakt!

De koude gerechten waren koel, en de warme gerechten lekker warm! De porties waren ruim voldoende, enkel de gamba's van het voorgerecht hadden er wat meer mogen zijn, zeker gezien de grootte van de carpaccio die anderen hadden. Verder was de kruidenboter ERG zout. Wel lekker maar er zat te veel zout in. Al met al erg tevreden hoor!

mei 2021 - Private

10

Heerlij(c)k!

Heerlijke take-away zoals wij gewend zijn van de Heerlijckheid!

mei 2021 - Fam. Dekker

8

Lekker

Het was heerlijk alleen een menu met zalm week af met de bijgerechten dat is wel jammer

mei 2021 - Private

7

Onze reactie

We vonden het deze keer niet zo lekker. De ravioli was erg zout en de Thaise curry zat weinig smaak aan. Het is bedoeld als opbouwende kritiek.

mei 2021 - Private

9

eten

het was prima en lekker

mei 2021 - Hans de Ruiter

9

Een aanrader!

Duidelijke menukaart, ruime keuze Het eten is heerlijk! Fijn dat je niet een dag van te voren hoeft te bestellen.

mei 2021 - Private

9

Heerlijck!

Live mensen, het was weer top!

mei 2021 - A Verhoef

6

Terras

Ging wel, kan beter.

mei 2021 - Private

8

Het eten was heerlijk.

Absolute aanrader. Wel hopen we dat we gauw weer in het restaurant uit eten kunnen. Het is voor nu een prima oplossing. Maar het stukje sfeer missen we nog.

mei 2021 - Private

10

Thuis en toch een beetje uit met takeaway van De Heerlijckheid

We zijn zeer tevreden over de takeaway. Wat ons betreft zou het een blijvertje mogen zijn voor die momenten dat je niet naar het restaurant kunt maar wel thuis uit eten wilt.

mei 2021 - Private

7

Uitgebreide afhaalmenukaart en vlotte afhandeling

We zijn positief over de uitgebreide kaart. Het bestelproces verloopt soepel. Er wordt keurig rekening gehouden met een glutenvrij dieet. Als voorgerecht kiezen we een tomatensoep en tweemaal een carpaccio. De tomatensoep valt goed in de smaak en is nog oed op temperatuur. De Carpaccio ook. Wel wat veel saus. Het eten uit de diepe plastic schotel doet wat, afbreuk aan de kwaliteit van het gerecht. De bijbesteld afgebakken broodjes zijn niet echt een succes. De hoofdgerechten blijven in de oven op 80 graden goed op temperatuur en zijn overvloedig qua hoeveelheid. Het vlees en de groentenmix zijn prima bereid. Bij de mixed grill worden de sausjes gemist. De friet en aardappelpartjes zijn helaas taai en slap geworden. Als dessert valt de mascarpone met aardbeien in goede smaak. Het mangoijs is heerlijk, maar het aanleveren in een bekertje doet afbreuk aan de eetbeleving. We komen graag nog een keer ter plaatse eten, want de kwaliteit welke de Heerlijckheid biedt is goed.

mei 2021 - HB

6

Verschil kwaliteit

Al meerdere malen genoten van jullie take away met super kwaliteit van de verschillende gerechten! Na zeer positieve ervaring van de poke bowl zalm (voorgerecht) op 24-4 deze gisteren 1-5 ook besteld. Echter gisteren na al die keren helaas zeer minimale kwaliteit: alleen wat komkommer/wortel /avocado/ half gekookt eitje en zalm met heeel veel kleffe/ nattige rijst: dat was het. Waar voorgaande keer veel meer verschillende groenten en ook dressing bij de poke bowl zat en deze echt super smakelijk was! Jammer dat het zo’n verschil maakt per keer. Hopend op de volgend keer weer een betere ervaring. Groeten Janneke Crielaard

mei 2021 - Private

9

Heerlijk gegeten

Zeer goede ervaring, wij komen zeker terug!

april 2021 - Private

7

Take away

Altijd vriendelijk, altijd goed eten, alleen met de take away is het eten, de 2x dat we dat hebben besteld, lauw. En dat is toch wel erg jammer. Het is goed ingepakt maar ik denk dat de tijdsplanning dat alles tegelijkertijd klaar is niet goed lukt.

april 2021 - Private

9

Heerlijk gegeten!

Het eten was erg smaakvol en met zorg bereid. Een welkome verademing in deze tijd!

april 2021 - Private

9

Heerlijk!

We hebben heerlijk gegeten! Aanrader!

april 2021 - Vis.

8

Heerlijk!

Het eten was heerlijk, op de biefstuk na. Deze was wat taai. Verder van alles ruim voldoende, lekker gegeten.

april 2021 - Dolf Kornet

8

Gewoon goed, en voor een nette prijs.

.

april 2021 - John Plieger

8

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, goed warm en smaakvol

april 2021 - Sandra

8

heerlijk

Heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!

april 2021 - Liesbeth Vermeulen

8

Lekker eten!

Wij kwamen graag bij jullie eten en bestellen nu tijdens Corona ook graag. Helaas waren deze keer twee van de drie gerechten niet helemaal lekker warm meer, maar de smaak was verder uitstekend en andere keren was de temperatuur ook gewoon goed.

april 2021 - Loes

9

Opnieuw heerlijk!

Vier voorgerechten en vier hoofdgerechten waren keurig verpakt en ruim van porties. Bijpassende garnituur was ook dik in orde! Hopen binnenkort weer een keer aan te schuiven bij dit uitstekende restaurant

april 2021 - H

9

Voortreffelijk!!

Een verrassend heerlijk diner. Alles goed verzorgd, netjes verpakt en ook nog heerlijk warm . We hebben restaurant waardig gegeten thuis ?

april 2021 - A de Waard

9

Heerlijck!

Als altijd hebben we genoten, deze keer van de lekkere pepersteak en ravioli.

april 2021 - J van den Berg

9

Top eten

Middels een prima website systeem eten kunnen bestellen. Alles correct gereed en warm om op te halen. We hebben genoten van het resultaat heerlijk.

april 2021 - Sander Paans

10

Héérlijk

Eten besteld en opgehaald. Vriendelijke en nette aflevering van het bestelde eten. Bij thuiskomst alles nog heerlijk en goed warm. Een aanrader maar dat wisten we al. Al met al TOP

- Yvon van Eersel

9

Heerlijk gegeten!

Besteld bij de heerlijckheid. Was weer een super ‘thuis’ etentje. We hebben genoten ?

april 2021 - Private

9

Prima prijs kwaliteit, op tijd en lekker

Uit eten, maar dan thuis: Wij hebben heerlijk gegeten. Frisse, smaakvolle carpaccio, sate/medaillons en monchou/cheesecake. Goed verpakt met tip om hoofdgerecht warm te houden wat prima werkt. Dit was lekker, en qua hoeveelheid ruim voldoende.

april 2021 - Private

9

Heerlijk eten, ook goede hoeveelheid groente

Mooi op tijd en prima eten

- Private

8

Heerlijk gegeten!!

Heerlijk gegeten met de bestelde gerechten op 1e paasdag. Ook met deze bestelling heel netjes een foutje uit de vorige bestelling opgelost, klasse!! Helaas was de saté nog niet aan de kinderen besteed maar gelukkig waren er ook nuggets met friet :-)

april 2021 - Robin Verschoor

7

Goed eten, minder beleving

Graag benadruk ik dat deze review gelezen moet worden in het kader van corona maatregelen. De review betreft een afhaaldiner. Het eten was prima in orde en lekker. Wel mis je thuis de beleving van het restaurant.

april 2021 - Arian Schouten

9

Perfecte Paasbrunch

Heerlijk en complete lunch!

april 2021 - Private

9

2e Paasdag, 5 april 2021

Het eten was weer heerlijk, Tomatensoep, Franse uiensoep, Heksenpotje en varkenshaasmedallions. Alles was nog goed warm. Het is best veel, groenten zou iets minder kunnen en zachter en liever wat friet i.p.v. aardappels. Wij komen en halen al jaren eten bij Bistro De Heerlijckheid en dit blijft ons Top-restaurant! Jullie staan als 1e op ons lijstje? Ga zo door! Groetjes, Roelanda van Herwijnen en Peter van Vugt.

april 2021 - Roelanda van Herwijnen

9

Paasbrunch

Heerlijke paasbrunch! Erg genoten.

- Private

9

Borrelbox

Wij hadden de borrelbox besteld. Was allemaal erg lekker en we stonden ervan te kijken hoeveel er in zat voor het geld wat we moesten betalen. We hebben heerlijk gesmikkeld en het was zeker voor herhaling vatbaar!

april 2021 - Private

10

Borrelbox Pasen 2021

Het was een heerlijke borrelbox. Variatie en een goede prijs kwaliteitverhouding

april 2021 - Jolanda Nabbe

8

Thuis uit eten..

Het ophalen was perfect geregeld.. Alles goed ingepakt in de folie, zodat het nog goed warm was toen ik thuis kwam.. De varkenshaas was super.. En van de mixed grill viel de biefstuk wat tegen.. Smaak was prima, maar hij was niet mals..jammer.. Voor de rest was het super..

april 2021 - Ina van Aalst

9

Thuis uit eten

Alles was perfect geregeld en heel goed verzorgd. Het eten was als vanouds heerlijk en ruim voldoende. Echt even het uit eten gevoel thuis. Hoop dat we snel weer van de ambiance ter plaatse kunnen genieten, complimenten in ieder geval.

april 2021 - Marty Vos

8

Zoals we gewend zijn; TOP

Weer eens besteld en het was weer heerlijk! Genoten!

april 2021 - Nico Swart

9

Heerlijck thuis dineren met restaurant kwaliteit

Vandaag ontzettend genoten van een diner voor 4 volwassen personen. A la carte, dus voor iedereen de diverse favoriete gerechten. Handleiding op de site om het hoofdgerecht op temperatuur te houden zodat het zoals in het restaurant opgediend kan worden. Goede kwaliteit en een grote diversiteit seizoengroenten. Heel goed verzorgd! Van harte bedankt!

april 2021 - Arno

10

Paasbrunch top verzorgd!

Op eerste paasdag een heerlijke paasbrunch afgehaald. Heerlijk vers. Niks over op te merken, echt top!

april 2021 - Jill

8

Lekkere paasbrunch!

De paasbrunch was heerlijk, gevarieerd en goed verzorgd. Twee puntjes van feedback: de kartonnen doos was wat slap, dit maakte het vervoer wat onhandig; op enkele flesjes was de dop scheef vastgedraaid..... lekkage...... gelukkig had ik een jas aan die in de wasmachine kan.

april 2021 - Els

9

Heerlijk gegeten!

Nadat we een keer koude friet hadden gekregen, kregen we een telefoontje dat we de volgende keer een gratis toetje zouden krijgen.... de volgende keer kregen we een telefoontje WELK toetje we wilden.... we mochten kiezen... wat een service.... en gekozen voor een notenparfait.... het was verrukkelijk.... Hartelijk dank, we hebben heerlijk gegeten.... Hartelijke groet, Maaike

april 2021 - Private

10

Mmmmmmmmm

Alle gerechten waren lekker en goed warm.

april 2021 - Tabita Visser

8

Paasmenu

Erg lekker, goed verzorgd

april 2021 - Private

9

Lekker eten!! Goed verzorgd!

We vonden het erg lekker! Het enige minpuntje vonden we de groente. De geur is heel overheersend. En de smaak voegt niet veel toe. Een lekkere salade past naar ons idee er beter bij.

april 2021 - Private

9

Heerlijk verjaardagsdiner!

Iedereen vond het heerlijk!

april 2021 - Private

10

Elke keer top.

Het eten is elke keer weer top.

maart 2021 - Michel Ewouds

7

Lekker maar niet compleet

Het eten was echt heerlijk. Jammer dat er geen kruidenboter/aioli bijzat, daar hadden we wel voor betaald.

maart 2021 - Private

8

Heerlijk gegeten!

Alles was goed warm en zat prima verpakt! Op de groente na, want die vond ik persoonlijk te rauw, was het eten heel erg lekker!

maart 2021 - Jetty Ippel

7

Smulpotje was heerlijk maar we hadden echt koud friet... jammer!

Ons smulpotje was heerlijk maar de friet die we erbij kregen was koud.... echt koud! Erg jammer...

maart 2021 - Private

9

Heerlijk eten en goede service!

Ondanks de corona-perikelen blijven jullie gewoon jezelf en blijft het eten dus heerlijk! Zeker de Carpaccio blijft een feestje en daarnaast was het afhalen ook geweldig goed geregeld. Niets koud, alles met een goede instructie en een lach. Dank en tot snel weer!

maart 2021 - Staal Classic Center - Maran Staal

8

Heel netjes en prima systeem. en in mooie tas!

Echt super. Heerlijk. Wel een beetje snel koud...we wonen in Sleeuwijk. Mss toch andere verpakking..thermopeen oid..Verder top!

maart 2021 - Jan van der Dussen

9

Heerlijk vers gegeten

Het was eerste x afhalen. We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Maar hopen wel dat jullie snel weer open mogen gaan.

maart 2021 - Sandra Voshol

10

Voor herhaling vatbaar

Heerlijke gerechten. prima verzorgd. Vooral de desserts waren uitmuntend Voor herhaling vatbaar.

maart 2021 - Private

9

Afhalen

Gisteren eten besteld bij jullie. Het was echt fantastisch geregeld. Keurige ontvangst. Alles super netjes verpakt. Ik heb wel andere verpakkingen gezien de afgelopen tijd maar dit echt kwaliteit. Hierdoor alles goed warm gebleven. Eten netjes in een mooie tas meegekregen. En ook smaakte het eten geweldig. Verse broodjes erbij. Hopelijk kunnen we snel weer aan tafel zitten in het restaurant. Groeten Nico Groeneveld

maart 2021 - Nico Groeneveld

9

Bday dinner

Hier besteld voor een verjaardag zodat we toch een soort van uit eten konden. Een goed drie gangen menu met een goeie wijn erbij gekozen. Eten was goed, wijn was goed. Toch nog een soort van de beleving om uit eten te gaan, ookal is het thuis. Bedankt voor het lekkere eten en hopelijk tot snel maar dan weer bij jullie

maart 2021 - Nelson

8

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, uiteraard mis je het uit eten gaan en de bediening.. maar voor tijdens Corona een heel goed alternatief ?

maart 2021 - Mike Verschoor

9

Prima!

Klantvriendelijke bestelsite resulteert in heerlijk eten thuis.

maart 2021 - Marja Bakker

7

Thuis uit eten

Weer eens fijn om zelf niet te hoeven koken. Waarbij je dan iets eet dat je zelf niet zo klaar maakt.

maart 2021 - Private

9

Beste ervaring voor 'thuis uit eten'

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten zijn kwalitatief zeer goed en het wordt representatief opgemaakt. Alles werd op de juiste temperatuur meegegeven en was daardoor op locatie zeer smaakvol, zoals het ook in het restaurant zelf zou zijn. Dank jullie wel!

maart 2021 - Dani Mouss

10

Heerlijk

Take away opgehaald. het was echt super lekker.

maart 2021 - Private

10

Lekker

Dat het eten goed en lekker is.

maart 2021 - Private

8

Curry

Heerlijk eten alleen de Thaise curry was echt te veel curry.

maart 2021 - Private

9

Uitstekend, aanrader

2x carpaccio en brisket tip: meer jus bij brisket

maart 2021 - Private

8

Heerlijk begin van het weekend.

Mijn zus kwam eten in coronatijd. Op een feestelijke wijze gingen we thuis 'uit eten'. Met het take-away menu van De Heerlijckheid was dat een goede keuze. Prima timing, keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

maart 2021 - Els

10

Met veel liefde voor het koken en aandacht voor de klant.

Heerlijk al altijd!

maart 2021 - Private

7

Lekker maar wel opmerkingen

De aardappels wedges zijn vergeten maar werd al snel gebeld en werden thuis gebracht gebracht . 1 stuk vlees vd mixed grill was rauw en on eetbaar. Dat was jammer. Rest vlees was prima. Wat ook opviel was dat bij de tournedos 2 stukken vlees was. 1 mager half stuk (biefstuk) en een echt stuk tournedos..zo staat het niet beschreven

maart 2021 - Wiek Kapel

8

Heerlijk!

Heerlijk gegeten! Snelle service

maart 2021 - Private

7

een tegenvaller

De spareribs waren niet erg warm deze keer en minder in aantal dan voorheen

maart 2021 - Private

8

Takeaway

Lekker gegeten goed op temperatuur

maart 2021 - Fransje Lancee

9

Hekseenpotje en ribs

Goed eten, voldoende porties en goed warm

maart 2021 - Private

9

Heerlijk & gemakkelijk

Eenvoudig en makkelijk besteld en net zo smakelijk als we gewend waren in het restaurant "vroeger". Gerechten goed ingepakt en nog lekker warm bij thuiskomst na 20 minuten rijden. Zeker voor herhaling vatbaar, maar we hopen dat het niet nodig is omdat we het liefst weer echt langs willen komen. Want die sfeer konden we helaas niet afhalen.

maart 2021 - Erik Plaggenmarsch

9

Takeaway

Heerlijk gegeten!

maart 2021 - Edwin van Sonsbeek

10

Heerlijk van de Heerlijckheid

Ons eten van de T Away was goed verpakt in folie dus bij thuiskomst goed warm. Het eten was lekker ,we hadden de heksenpot nog nooit op maar is zeker voor herhaling vatbaar. De porties waren flink,wij hadden een flinke strandwandeling gemaakt(12 km) dus best wel trek maar hebben nog wat groentes en wedges moeten laten liggen. Alles zat keurig verzorgd in een speciaal Heerlijckheidtasje. Kortom,we hebben Heerlijck gegeten!?

maart 2021 - Nelly Ouwerkerk

8

Heerlijk eten

Heerlijk eten! Maar jammer van al dat plastic dat kan vast anders

maart 2021 - Hofman C.

9

Heerlijk eten voor n prima prijs

Na een bezoek op de goed verzorgde website een keuze gemaakt uit het diverse menu waarna we de maaltijd al vrij snel daarna konden ophalen. Thuis hebben we genoten van het vakmanschap waarmee deze maaltijd bereid was erg lekker en is zeer zeker voor herhaling vatbaar

maart 2021 - Mark Hoekstra

10

Heerlijk

Heerlijk als altijd en goed klaar gemaakt. Heb er van genoten.

februari 2021 - Ineke

9

Super uitgevoerd

Heerlijke soepen, kerrie/ kokos en vis, opvallend dat ze heet bleven tot de laatste lepel! Heel blij word ik ook van bamboe- duurzaam materiaal, de bekers top! De salades waren ook zeer verzorgd en smakelijk. .De afhaalprocedure loopt er als " een trein", mn complimenten!! En dank ervoor!!

februari 2021 - Virry Van Der Schee

9

Super?

Wij hebben vanavond heerlijk genoten van jullie met zorg klaargemaakte maaltijd, want dat proef je ? tot de volgende keer

februari 2021 - Arie den Dekker

7

De heerlijkheid

Heb de ossehaas nog even gebakken. Was nog best rauw en koud van binnen. Vorige keer was hij perfect

februari 2021 - Private

9

Erg goed!

Heerlijk eten en een goede service! De ophaal service werkt goed en ze zijn netjes op tijd klaar. Goed systeem qua in- en uitloop van mensen, zeker in deze tijd. Vrolijke medewerkers en een heerlijke geur uit de keuken!

februari 2021 - Linde Smit

8

Heerlijk gegeten

We hadden een voor, hoofd en nagerecht. Met de tip om de oven op 80 graden te zetten om het hoofdmenu warm te houden tijdens het eten van het voorgerecht werkte perfect. Mijn entrecote was vrij rauw en had wat meer medium gemogen. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

februari 2021 - Private

10

Snel en goede kwalitiet

Heerlijk gegeten. Goede tournedos, mooi opgemaakt..snelle levering en vriendelijke bediening.

februari 2021 - Isabelle Buvelot

10

gewoon geweldig

Een diner thuis waar je toch de service van het restaurant proeft. Het afhalen verloopt soepel, de service tijdens het afhalen is zeer goed.

februari 2021 - Corne den Uil

9

Heerlijk

Koude voorgerechten stonden al klaar bij aankomst. Alle warme gerechten werden klaargemaakt toen ik mij meldde. Alles keurig verpakt!. Thuis de hoofdgerechten in de oven gezet. Waren heerlijk warm. Enige "minpuntje": het was best veel allemaal. We kunnen dus nog een dagje lekker smikkelen.

februari 2021 - Carin

9

Fantastisch

Goed geregeld met ophalen mbt afstand, dan thuiskomen met een keurig verpakt/ nog goed warm menu. Het was heerlijk! Daarnaast flinke porties. Kortom super etentje!

februari 2021 - Private

9

Royale hoeveelheid en smaakvol gerecht

een ervaring met volle tevredenheid

februari 2021 - Private

9

Heerlijk!

Het eten was erg lekker. Goede kwaliteit vlees, groente en verse vruchten bij het toetje. Bestellen en afhalen ook prima geregeld.

februari 2021 - Erika Schermers

9

Heerlijke maaltijd

Eten was zeer goed verpakt en goed warm. Koud en warm apart verpakt.

februari 2021 - Private

8

Take Away

Ik heb bij jullie de saus Oriental afgehaald. Super , en zeker na aanleiding van mijn vraag aan 1 van de koks was mijn diner echt Heerlijck ??

februari 2021 - Private

8

Praktisch en lekker

Praktisch ingepakt en fijn dat je het pakket makkelijk warm kan houden in de oven terwijl je het voorgerecht nuttigt.

februari 2021 - Jolyn van Vuuren

8

Lekker!

We hadden drie warme gerechten en één koud gerecht. Het werkt prima om de warme gerechten thuis warm te houden in eigen oven. De kwaliteit vh eten was verrassend goed en we hadden echt een avondje uit thuis.

februari 2021 - Private

8

Voor herhaling vatbaar.

Hele vriendelijke meid die de bestellingen regelde, eten mooi op tijd klaar. Heel netjes verpakt, ruime porties. Als Tip misschien de Stokbrood met Aioli voor €1,50 ; misschien iets duurder maken en dan meer dan twee broodjes.

februari 2021 - Private

9

Heerlijck gegeten!

Heerlijck gegeten!

februari 2021 - Private

9

Bestelling

Was lekker porties ruim voldoende Raymond Verdoorn

februari 2021 - Raymond verdoorn

10

Heerlijck

Online bestellen is zeer gemakkelijk. Ze zijn ook flexibel in het aanpassen van gerechten (bijv. natriumarm). De mail die je ontvangt is helder. Bij het ophalen is het ook heel duidelijk. Aanmelden, eventuele tas (van hen zelf) inleveren. Je krijgt het koude alvast en kan daarna in het restaurant wachten. Ze ronden het warme gedeelte af en deze krijg je in de tas mee. Daarbij is het ook echt Heerlijck! Zeker een aanrader om een avondje thuis te genieten!

februari 2021 - Van der Meijden

9

Lekker gemakkelijk

Goed verzorgd, lekker en op tijd geleverd. Een anrader

februari 2021 - Private

10

Heerlijcke take-away!

Erg genoten van de take away van de Heerlijckheid! Porties voldoende, hoofdgerecht bleef goed warm na de instructies op de website gevolgd te hebben. Kwaliteit prima! Vooral de nagerechten (Monchou) waren erg lekker! Wij hebben ervan genoten!

februari 2021 - Nathalie van Puijenbroek

9

Een heerlijke heerlijkheid

Het was heerlijk. alles was lekker!

februari 2021 - Peter van der Linden

10

Great

??????

februari 2021 - Private

8

Heerlijk gegeten

Goed verzorgd en lekker eten. Wij hadden echt zin in eten van de Heerlijckheid, en dat is aardig gelukt.

februari 2021 - Marcella Mulder

8

Wat een feestje

Dank je wel voor de heerlijke maaltijd: )

- Private

10

Perfect

Dit was de eerste keer dat we bij de heerlijckheid een take away hadden besteld en en het was zoals we verwachten een heerlijke maaltijd . En net als in in het restaurant toen het nog open kon zijn goed verzorgd.

februari 2021 - Hans de Ruiter

10

Ook het afhaalmenu was weer prima!

Hoewel het jammer is dat we nog steeds niet in het restaurant kunnen dineren is ook het afhaalmenu prima en aan te raden

februari 2021 - J van den Berg

10

Valentijnsmenu

Wat hebben we genoten van het 3 gangen valentijnsmenu!

februari 2021 - Private

10

Heerlijk

Het was heerlijk!

februari 2021 - Maaike Roza

9

Valentijnsdiner: Perfect samengesteld menu

In de eerste plaats natuurlijk voortreffelijk eten bij Bistro De Heerlijckheid. Het Valentijnsdiner was werkelijk subliem! Bovendien (al blijft ‘uit eten gaan’ op de normale manier verreweg de bèste manier!!) bestellen via website was zeer eenvoudig. Je wordt automatisch door het menu geloodst en kunt vervolgens uit je favoriete betalingswijze kiezen. Tijdstip van afhalen kun je in het menu ook aangeven wat voor een minimale (tot praktisch gèèn) wachttijd zorgt. Kortom: Top geregeld (èn gegeten)! Just for You - Piano & More

februari 2021 - Leo Gerritse

7

Lekker gegeten!

Lekker gegeten! Snap alleen jullie groente niet. Veel te rauw en andere groentes maar amper beet gaar. De wrap kan echt beter. Gevuld met geraspte kaas en cervelaat ofzoiets...

februari 2021 - Private

10

Altijd iets te vieren

Vandaag 14 februari een heerlijk take away menu gehaald. Gezellig met dochter en schoonzoon Valentijn én verjaardag gevierd!! Mede dankzij het heerlijke etentje toch een beetje jarig gevoeld. Enne.....bedankt voor de leuke attentie voor m’n verjaardag ?

februari 2021 - Private

9

Super!

Deze take away maaltijd was super! Heerlijk samengesteld, goede porties, wij hadden ten ere van valentijnsdag drie gangen gedaan, maar zo lekker dat we zeker snel weer terugkomen/terugafhalen. Vriendelijke mensen en goede inachtneming van de coronaregels! De kersenmonchou was een echt heerlijke afsluiting van de maaltijd

februari 2021 - Emilie

9

Valentijn box

Was heerlijk! Alleen de friet was koud maar verder was het top!!

februari 2021 - Private

7

Sate

Het eten was heerlijk maar niet warm dat was jammer.

februari 2021 - J.P

9

Heksenketel en spareribs waren weer heerlijk, evenals de altijd goede cappuccino en dessert

Altijd goed en gastvrij! Wij komen er graag.

februari 2021 - Cora Verhoeven

8

Erg goed.

Voor de eerste keer afgehaald, voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd klaar, goede porties.....smaakte prima !

februari 2021 - Richard van den Noordt

8

Valentijnsdiner!

Voor- en hoofdgerecht besteld en afgehaald. Goed geregeld, alles duidelijk aangegeven aangaande COVID-19 restricties. En bovenal fantastisch gegeten!

februari 2021 - Private

9

Valentijns menu

Heerlijk 3 gangen valentijnsmenu afgehaald. We hebben er van genoten het smaakte ons erg goed !

februari 2021 - Marc Bouman

9

Heerlijk diner!

Heerlijk gegeten, alles goed warm en op tijd klaar. Goed georganiseerd.

februari 2021 - Private

6

Rauwe Ossenhaas

Het voorgerecht was heerlijk en uitgebreid. Dit was hetzelfde voor het toetje. Het hoofdgerecht was helaas minder! De ossenhaas was echt heel rauw. Jammer.

februari 2021 - Private

9

Prima gegeten

Valentijn's menu was heerlijk. We hadden voorgerecht, hoofdgerecht en toetje, maar hadden meteen gezien dat het veel te veel was voor ons. We hebben dus het voorgerecht bewaard voor de volgende dag. Maar het was heel lekker.

februari 2021 - Private

10

Perfect

Goed geregeld! Heerlijck eten.

februari 2021 - Arnoud Verschoor

8

Lekker gegeten!

Lekker gegeten, keurig verzorgd. Het vlees was iets te gekruid, maar we hebben toch heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar !

februari 2021 - Diko Versteeg

7

Het was erg lekker

We hebben lekker gegeten. Het is echter beter om groenten en rijst apart te verpakken. Alles bij elkaar werd het een drapperig (veel los vocht) iets. Het is verder goed verpakt en het eten was nog lekker warm. Risotto was erg lekker.

februari 2021 - Private

9

Lekker diner op zaterdagavond thuis

Een van de weinige restaurants in de regio waar je 45 minuten van tevoren nog kunt bestellen in het weekeind. Keurig koud en warm apart verpakt in mooie stevige verpakking. Tas meegeleverd. We hadden spareribs en houthakkerssteak als hoofdgerecht. Was meer dan genoeg! Royale porties. Zelfs na een half uur warm houden in de oven was de steak nog rosé vanbinnen. Perfectie couisson dus. Gaan zeker nog eens terug .

februari 2021 - Jos Biesheuvel

9

Heerlijk gegeten

De kwaliteit was weer uitstekend. Alleen de hoeveel van de wedges was aan de kleine kant voor twee personen.

januari 2021 - Jos van der Stelt

9

Afhaal menu

Het is heel goed georganiseerd. Het eten was echt heerlijk!!

januari 2021 - Private

9

Heerlijk gegeten, zoals altijd

Lekker, steeds nieuwe gerechten

januari 2021 - Fam. van den heuvel

9

Uitstekend!

Alleen mar lof voor het 'takeaway' diner! We hebben genoten van de met zorg bereide voor- en hoofdgerechten. Komen gauw weer terug!

januari 2021 - H&M

8

Lekker gegeten!

Was heerlijk! Alleen de kruidenboter was echt té zout. Iemand was uitgeschoten met het potje!?

januari 2021 - Private

8

Smaakvol, goed verzorgd, goede portie

Goede ervaring, het eten was erg lekker

januari 2021 - Devina Van Herwijnen

10

Heerlijk

Prima

januari 2021 - Frans Smits

10

Fantastisch

Heerlijk gegeten! Bedankt!

januari 2021 - Private

9

Heerlijk eten!

bestellen. We hadden het afgehaald. We hebben heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Enige opmerking: We begrijpen dat het heel lastig is, maar het had wel iets warmer gemogen, want het was snel afgekoeld, dus we moesten wel snel eten.

januari 2021 - M. Bijkerk

9

Lekker gegeten!

Fijn om te merken dat jullie take away gerechten net zo uitgebreid en lekker zijn klaargemaakt als in jullie restaurant. We hadden een Goed bereid stukje vlees en mooie variatie groente. Als was ook nog lekker warm!

januari 2021 - Gilbert van Hemert

8

Heerlijk uit eten maar dan thuis

Alles was weer heerlijk alleen de aardappelen/friet was niet echt warm.

januari 2021 - Private

9

Heerlijk!

Eten was heerlijck! Goede hoeveelheid, goed verpakt, echt top!

januari 2021 - Familie de Waal

8

Thuis uit eten

Goed geregeld, prima eten.

januari 2021 - Private

8

Heerlijk uit eigen in eigen woonkamer....

Gezellig om zelf eens niet te hoeven koken.... een heerlijke maaltijd aan je eigen tafel.... Simpel te bestellen!

januari 2021 - Private

8

Heerlijke afhaalmaltijd

Gisteren via de site eten besteld. Het is een overzichtelijke site met verschillende keus qua maaltijden. Tijdens het bestellen kan je tijd aan geven om je eten af te komen halen. Er wordt goed omgegaan met de corona maatregelen. Eten wordt goed ingepakt, het was nog warm bij thuiskomst. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

januari 2021 - Mario van Oord

10

Geweldig

Het was heerlijk, met attentie klaargemaakt en precies goed gegaard. Portiegrootte precies goed.

januari 2021 - Henk

9

.

Was super lekker!!

januari 2021 - Private

10

Overheerlijk gegeten!

Bijzonder vriendelijke ontvangst bij het afhalen. Alles heel goed geregeld. En onze vingers opgegeten bij de carpaccio en mixed grill.

januari 2021 - Loes

9

Thuis genieten

Wederom lekker genoten van de afgehaald maaltijden. Goede kwaliteit en ruime porties.

januari 2021 - Adriaan Raams

10

Heerlijk gegeten!

Heerlijk gegeten. Het eten was nog goed warm bij thuiskomst en het was meer dan voldoende.

januari 2021 - Michelle Rijneveld

8

Lekker. Goed verzorgd.

Voor herhaling vatbaar.

januari 2021 - Private

8

Heerlijk

Buitengewoon lekker, volgende keer weer

januari 2021 - Private

9

Diner 40 jaar huwelijk

Bestellen gaat heel fijn, afhalen binnen 10 minuten weer op weg naar huis. Hoofdmaaltijd snel in de oven. Genieten van het voorgerecht. Dan blijkt er 1 hoofdmaaltijd te missen (van 6). Na telefonisch contact werd de missende maaltijd alsnog (supersnel) thuis afgeleverd, toch 10km reizen!! Geweldige service en heerlijk gegeten!

januari 2021 - Gerrit van Tongerlo

9

De afhaalmaaltijd was heerlijk

Ondanks dat het afhalen was vanwege corona, waren de voorgerechten en het hoofgerecht heel goed. Carpaccio, ham met meloen en diverse soorten biefstuk.

januari 2021 - Patrick van Strien

7

Prima gegeten, maar bijzondere oplossing missend ingrediënt

We hebben goed gegeten. Een bijzondere tegenvaller was dat bij de saté een gebakken banaan (pisang goreng) zou zitten. Waarschijnlijk was daar een probleem mee want wij vonden enkel wat stukjes gedroogde banaan tussen se kroepoek. Een melding hiervan was wel zo netjes geweest. Ook niet de oplossing wat je van zo'n restaurant mag verwachten.

januari 2021 - Jeane

10

Een exclusief avondje uit eten aan je eigen keukentafel

Wij hebben genoten van het diner. Je hebt echt het gevoel dat je met elkaar lekker uit eten ben. Echt alles was heerlijk en zelfs onze pubers hadden moeite met de grote porties. Dit is voor ons zeker voor herhaling vatbaar en als we onszelf tussendoor een beetje laten verwennen door "De Heerlijckheid" moet het lukken om de Lock down vol te houden.

januari 2021 - Martin Copier

8

Was heerlijk.

Alleen afgehaald, smaakte goed !

januari 2021 - Private

10

Heerlijck gegeten

Take away stond op tijd klaar. Alles goed verpakt zodat het warm blijft. Ijs apart gegeven zodat het niet smelt. Thuis heerlijk gegeten.

januari 2021 - Hans

8

Prima!

Goed geregeld en en heerlijk thuis gegeten

januari 2021 - Private

9

Alles klopte

We hadden vier verschillende gerechten besteld + dessert en wijn. Alles was goed geregeld. Het smaakte voortreffelijk en de hoofdgerechten waren goed warm. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, maar hopelijk kan het restaurant weer snel open.

januari 2021 - Henk Scherff

9

Take Away

Heerlijk eten, was goed warm toen we thuis kwamen. Goede service!

januari 2021 - Private

8

Gemakkelijk en lekker

Goed eten, fijn dat je thuis uit eten kunt.

januari 2021 - Private

9

Goede kwaliteit eten

Het eten was prima en voor herhaling vatbaar

januari 2021 - Kees van Groningen

8

Genoten!

Het eten was erg lekker! De aardappelgratin was wel aan de hete kant door de rode peper. Erg bedankt dat we zo toch hebben kunnen genieten ondanks dat alle restaurants dicht zijn.

januari 2021 - Private

9

Genieten

Erg lekker gegeten

januari 2021 - Marie-Jose Mars

8

Lekker gegeten

Fijn dat er losse gerechten besteld kunnen worden en niet een vooraf bepaald menu. Smaakte goed en afhalen ging ook soepel.

januari 2021 - Private

9

Zeer goed!

Het eten was zeer goed!

januari 2021 - Van Noordenne

9

Het was fantastisch lekker

Eten was goed warm en erg lekker.

januari 2021 - Private

8

Smakelijke maaltijd

het eten was goed, had iets meer championsaus over het vlees gemogen. het is alleen te ver rijden en dat is jammer.

januari 2021 - Private

9

Heerlijk eten voor een goede prijs

Heerlijk gegeten, daarom halen we ook regelmatig.

januari 2021 - Private

10

Heerlijk

Superfijn om ondernemers een beetje te kunnen helpen in deze coronatijd. Het eten was ook weer superlekker!

januari 2021 - Bert Branderhorst

10

Perfect eten

Fantastische service en heerlijk gegeten. Smaak was erg goed en de tip om het hoofdgerecht in de oven te plaatsten op 80 graden was perfect. Kortom, dit doen we zeker nog een keer. Hartelijk dank

januari 2021 - Private

9

Heerlijk afhaal menu...

Vandaag een afhaal menu gehaald bij de Heerlijckheid... Heerlijke gourmet schotel, mooie verse producten van uitstekende kwaliteit en ruime porties. Uitstekend prijs-kwaliteit en ruime porties

december 2020 - Dillis

9

Heerlijk

Zoals altijd was het erg lekker.

december 2020 - Private

10

Heerlijk eten!

Kinderen op bed en dan heerlijk thuis uiteten met het heerlijke eten van de heerlijckheid! Het is goed warm en net zo lekker als je uiteten gaat.

december 2020 - Annemieke

10

Heerlijk gegeten

Correcte Corona handelingen en heerlijk gegeten van de afhaal maaltijd.

november 2020 - Private

8

Herhaling vatbaar

Nu voor de 2e keer op deze manier bij jullie besteld! Het was heerlijk maar veel! Frietjes waren niet knapperig maar dat is logisch als ze poosje in een papieren zak zitten. Wij komen vast nog een keer weer terug

november 2020 - Private

10

Heerlijk eten en mooie presentatie

Nog nooit zo eten besteld, enorm bevallen. Het was een verrassing voor de ouders en die vonden het ook heerlijk. De tip van de oven op 80 graden was top!

november 2020 - Private

9

Top personeel

Nu wij niet kunnen uit eten vanwege het coronavirus hebben wij een takeaway gedaan de service was goed en netjes van al het personeel. Gaat er iets niet goed dan lossen ze het gelijk op. Ik beveel het zeker aan

november 2020 - Fam Dekker

10

Heerlijk genoten!

Alles super mooi opgemaakt, goed van smaak, genoten van het totaal plaatjr. Geen krappe schotels maar echt een waardige maaltijd. Super leuke attentie voor onze verjaardag. Oprecht genoten van de verjaardagsmaaltijd. :-)

november 2020 - Amanda

9

Lekkere spareribs, jammer van de friet

Hallo, gisteren hebben wij 4x spareribs op en de kids hadden een kids menu. Helaas zat er voor ons geen frietjes bij de spareribs. Gezien het halen vonden wij het niet de moeite hier voor terug te rijden en de lekkere spareribs koud te laten worden. Volgende keer beter =)

november 2020 - Private

9

Overheerlijck!

Heerlijke menukaart, perfect bereid en juiste hoeveelheden. Een absolute aanrader!!

november 2020 - Hein van Laar

10

Smak traktatie!

Grandioos gegeten van uitstekende porties.

november 2020 - Antoine Hoevenaren

8

Mooi alternatief

goed eten en keurig verpakt

november 2020 - Cor van Ooijen

9

Takeaway menu zaterdag 21 november

Het hoofdgerecht was heerlijk! Bij de patat misten we de fritessaus (moet je dat apart bestellen?) en de tiramisu was minimaal tiramisu en veel te veel slagroom.

november 2020 - Private

9

Heerlijk eten en thuis nog steeds warm

Wij hebben heerlijk gegeten. De tip om de oven voor te verwarmen op 80 graden was echt fijn. Zo bleef je hoofdgerecht lekker warm en hebben wij eerst rustig kunnen genieten van ons voorgerecht. Echt een aanrader ?

november 2020 - Mariska Kwetters

9

Diner

Het was werkelijk voortreffelijk! Alles stipt op tijd en overheerlijk! Ook rekening gehouden met 1 persoon met notenallergie! Zeker voor herhaling vatbaar!

november 2020 - Dini Van Straten-Boele

10

Prima service!

Fijn dat dit alternatief voor uiteten gaan geboden wordt. Heerlijke maaltijd en met zorg verpakt!

november 2020 - M Boeve

8

Goed alternatief voor een dicht restaurant

Met enige twijfel een voor-, hoofd- en nagerecht besteld in de hoop dat het thuis ook nog lekker zou zijn ....... geen probleem; Alles was heerlijk en genoeg (hoofdgerecht even in de oven warm houden tijdens het voorgerecht!) Dus .... aan te bevelen als je echt even "uit eten" wilt.

november 2020 - Fam van Vark

8

Eten was uitstekend

Goed verzorgde en lekkere maaltijd. Ook met opgegeven intoleranties werd heel goed rekening gehouden!

november 2020 - Berend hofman

8

Mis je het uit eten?

Mis je ook het uit eten gaan ? Bij De Heerlijckheid haal je heerlijke menu's om ook thuis het uit gevoel te creëren. Steek zelf de kaarsjes aan, zet een rustig muziekje op en trek een heerlijke fles wijn open. Niet alleen een geslaagde avond voor jezelf maar ook een ondersteuning voor de horeca, zodat ze straks zonder al te veel kleerscheuren de draad weer op kunnen pakken. Hetty en Hans Almkerk

november 2020 - Hetty van Leeuwen

9

Eten was uitstekend

Ik had de hertenrug besteld en het vlees was erg lekker, tot perfectie bereid. De rode kool en de aardappel er bij waren ook erg goed. De spruitjes waren aan de erg harde kant, maar dat maakte de toetjes meer dan goed.

november 2020 - Ruben

10

Heerlijck gegeten

Goede kwaliteit, niet te duur, gemakkelijk besteld en betaald via internet. Binnen een uur kunnen afhalen en thuis heerlijck gegeten! Nu is het wachten tot ze het komen bezorgen!

november 2020 - Thomas van der Stelt

9

Lekker thuis uiteten

Heerlijk gegeten thuis met de take away van de Heerlijkheid. Het was prima geregeld en erg lekker.

november 2020 - Private

10

Super

We hebben echt genoten. Het bestellen was ook al heel duidelijk. Daarnaast was het eten heerlijk en zeker voldoende. Het voorgerecht van vis, vlees en stokbrood was echt al een goed begin. Ook de adviezen voor het warm houden van het hoofdgerecht als je eerst een voorgerecht hebt is echt heel goed.

november 2020 - Mathilde Verschoor

8

Aandachtspuntje

Niet iedereen heeft een mondkapje op, ook al stonden de bezoekers dicht op elkaar. De bakjes met eten stonden schuin in de bijgeleverde tas, zodat er ook saus uit was gelopen. M.a.w. de bakjes passen niet in de grootte van de bijgeleverde tas.

november 2020 - Private

10

Uit eten thuis

Het eten was heerlijk en ruim voldoende, we kregen het zelfs niet op. Toppie!

november 2020 - Janny

9

Een heerlijke "heksenpot"

We hadden voor het eerst een maaltijd afgehaald bij de Bistro de Heerlijckheid. Het vlees en de beetgare groenten waren heerlijk. De drie soorten vlees waren heel mals en smakelijk. Alles werd keurig verpakt en in een leuke tas gedaan. Alle coronaregels werden keurig in acht genomen, alles goed geregeld. We hebben gesmuld van de maaltijd. Een aanrader!

november 2020 - Joke Verhoeven

8

Lekker en gezellig

Prima qua coronaaatregelen. Eten was goed. Sfeer was prettig.

oktober 2020 - Private

8

Was erg lekker

Was erg lekker en vlotte en vriendelijke bediening

oktober 2020 - Goof Pruissen

9

Allergieën

Wat eten wij altijd heerlijk bij jullie en jullie hebben het top geregeld als je niet uit 1 huishouden komt qua afstand met tafels. We hopen dat er geen strenge maatregelen komen voor de horeca. Afgelopen zaterdag bij jullie gegeten. Bij reservering al aangeven dat er iemand noten allergie heeft. Dit is niet meer ter spraken gekomen bij binnenkomst. Dit nogmaals aangegeven met het bestellen van eten. Helaas werden er 2 gerechten (tussen en nagerecht) geserveerd met noten/pijnboompitten. Kan gebeuren waar gewerkt word, kunnen "fouten gemaakt worden. Mvg Angela bulthuis

oktober 2020 - Private

9

Heerlijk gegeten in een goed verzorgde ambiance.

We hebben genoten van de goed verzorgde en zeer smakelijke gerechten. Vriendelijke bediening. Zowel door het personeel als in het restaurant (door de tafelindeling en de schermen) wordt goed rekening gehouden met de coronavoorschriften. Erg prettig.

oktober 2020 - christine gremmer

10

Heerlijck

Het eten was goed

oktober 2020 - Maroushah

8

Gezelligheid kent geen tijd

Lekker en smakelijk gegeten, bediening af en toe wat chaotisch, werkdruk op dit moment misschien een beetje hoog? Niet echt storend hoor. Complimenten voor de opzet in het restaurant wat betreft coronaproof eten.

oktober 2020 - Private

10

Favoriete restaurant.

Al jaren één van mijn favoriete restaurants. Prijs/kwaliteit is super. Prettige sfeer, vriendelijk personeel en fantastische gastvrouw!

oktober 2020 - Private

10

Zalig gegeten, fijne sfeer

Zelfs tijdens Corona is het een genot om hier te eten. Fijne bediening, zalig eten en gemoedelijke sfeer. Echt genoten!

oktober 2020 - Lieke . B&B het huijsje

9

klantvriendelijk , goed verzorgd, heerlijk eten

bezoek aan de Bistro was zoals we gewend zijn weer geweldig, goed verzorgd en heerlijk gegeten

oktober 2020 - c langeveld

10

Verrukkelijk

Prachtige warme aankleding met daarbij vriendelijk personeel en verrukkelijk goed eten.

oktober 2020 - Annemarie

10

Super

Ondanks de Corona regels een gezellige avond gehad. Genoten van de creatieve oplossingen. Met zulke bediening en het heerlijke eten ben je echt een avondje uit.

oktober 2020 - Teo Van der Grijn

9

Gezellige tent

Hartelijk personeel en ontzettende goede keuken, we hebben weer genoten!! ?

oktober 2020 - W Bouter

10

Super lekker en prima “Corona Proof”

Heerlijk gegeten en keurig netjes “Corona Proof” van de avond genoten. Top geregeld!

oktober 2020 - Dekker

10

Top avond!

Het eten was weer heerlijk, personeel super gastvrij en complimenten voor jullie i.v.m. alle Corona maatregelen. Het was echt top geregeld. We voelden ons welkom en 'veilig'. Dank jullie wel voor de fijne avond.

oktober 2020 - Lize Laponder

9

Heerlijk gegeten, redelijke prijzen

Zeer gastvrij en vriendelijke bediening

september 2020 - Lover

8

Goed eten. Vriendelijke bediening

We hebben ons " heerlijck" laten verrassen met het verrassingsmenu. En het was de moeite waard. Vriendelijke bediening met mondkapjes op en handschoenen aan.

september 2020 - Verlee

10

Top restaurant

We hebben heerlijk gegeten . De bediening is top en heel het restaurant was Coronaproof. Er was genoeg afstand tussen de tafels en de bediening had handschoenen en een mondkap voor,dus dit restaurant verdiend eigenlijk een Prijs! Echt grote klasse!! We komen graag terug?

september 2020 - Corrina Van der Stok

10

Goede bediening

De bediening was uitstekend. Ook het eten is van zeer goede kwaliteit. Wij komen terug.

september 2020 - Angela Bouman

9

Gewoon lekker eten

Ondanks de omstandigheden is het goed geregeld. Het eten is prima en de bediening is top.

september 2020 - Van den Heuvel

10

Vriendelijk personeel en heerlijke gerechten!

Top restaurant!

september 2020 - Ruud en Susan Staneke

9

Perfecte ambiance

Terug kijkend op een gezellige avond met vrienden kunnen wij niets anders zeggen dat deze ondernemers met hun team er voor hebben gezorgd dat alles naar wens is verlopen en de kwaliteit top was

september 2020 - Manfred joosten

10

Super gezellig?

Goed bereikbaar. Uitstekend de Corona afspraken in acht genomen. Prijs kwaliteit verhouding is TOP. Warme sfeer in het restaurant. Kijkje in de keuken geen probleem.

september 2020 - Gerrit Panhuis

10

Uitmuntend

Mijn echtgenoot en ik vierden met 22 gasten ons 12,5 jarig huwelijk. Volgens afspraak zaten we op afstand en in de serre. Het diner was voortreffelijk. Petje af voor koks en bediening en vooral de vriendelijke benadering.

september 2020 - T van Korlaar

10

gastvrijheid

gastvrij en klantgerichte bediening

september 2020 - Pieter van den Berg

9

Heerlijk gegeten!!

Vriendelijke ontvangst, heerlijk eten, goede bediening.

september 2020 - Marian Verheij

10

Altijd een feestje

We hebben weer genoten van de warme en gastvrije benadering van Liset en haar personeel. Het eten was als vanouds weer heel goed verzorgd en lekker. Voor mijn vader, wiens 90ste verjaardag werd gevierd, was het weer een onvergetelijke avond. Dank voor de attentie van de ballonnen en desert met vuurwerk.

september 2020 - Baggerman

9

Goede en vriendelijke mensen. Goede service

Goede ontvangst. Prettige tafel. Goede en vriendelijke bediening. Gerechten zijn prima klaargemaakt. Goede kok. Gezellig gesprek met de eigenaresse. Kortom een heerlijk verblijf. Fijne bistro.

september 2020 - Catharina van Oorschot

9

Alles goed afgestemd

Gezellig goede kwaliteit en bediening

september 2020 - jan van holten

9

Verrukkelijk

Heerlijk gegeten. De carpaccio is een aanbeveling. Nog nooit ergens anders zo’n lekkere carpaccio gegeten. De witte win was ook subliem; chardonnay van La Baume. Een pluim voor de bediening. Wat ik zeer op prijs heb gesteld dat de eigenares/gastvrouw aan onze tafel kwam vragen of allen naar wens was. Chapeau.

september 2020 - Bas Bor

9

Heerlijk gegeten

We hebben heerlijk gegeten. De porties zijn meer dan voldoende. Vriendelijke bediening. Mooie ambiance. Kortom wat wil je nog meer?

september 2020 - Dick

10

Erg vriendelijk personeel

Lekkere gerechten. Zeer vriendelijke bediening en snelle service.goede prijs kwaliteit verhouding. Gezellig interieur.

september 2020 - Oscar Robertus

9

Gastvrij en Goed eten

Vriendelijk en behulpzaam personeel, een divers menu met kwalitatief goed eten. Wij komen zeker terug!

september 2020 - Jvd

9

Voor een gezellig avondje uit

Heerlijk gegeten , en het was weer ouderwets gezellig . Prima verzorgd en ontzettend aardige bediening .

september 2020 - advocaat

6

Lekker gegeten, maar slechte bediening+

Net als eerdere keren hebben we heerlijk gegeten. Wel vonden we deze keer de bediening tegen vallen. Meerdere keren terug komen om te vragen wat voor drinken we ook al weer besteld hadden. Als hoofdgerecht varkenshaasmedaloins met champignonsaus besteld. Echter geserveerd met pesto en knoflooksaus. Hebben t niet meer terug gestuurd omdat ik het wel lust. Maar toch jammer als er wat anders geserveerd wordt dan dat besteld is. Ook werd er gevraagd of we nog salade wilde bij het eten. Deze werd alleen niet meer gebracht. Nognaals we hebben heerlijk gegeten, maar het zou fijn zijn als de bediening wat oplettender is.

september 2020 - Private

9

Service aan tafel

Heerlijk eten, zeer goed opgeleid personeel en een persoonlijke benadering van de eigenaars. Smaak explosie van een bord als een schilderijtje.

september 2020 - Jan Willem Hermans

10

Drukte

Ondanks wat minpuntjes, hebben wij weer heerlijk gegeten. Het was druk die avond, dus misschien dat het daardoor kwam dat niet alles liep volgen plan. Gewoon even gezegd, dus was geen probleem.

september 2020 - Private

10

Heerlijk eten en super gastvrij

Lekker eten, vriendelijke bediening! Topavond

september 2020 - Dianne van Schaik

10

Goede sfeer, vriendelijke bediening en heerlijke ladysteak.

We hebben gezellig gegeten in een corona opstelling. De aankleding is goed op elkaar afgestemd, zels de corona schermen passen bij de inrichting. De bediening was op gepaste afstand toch dichtbij. Af en toe een grapje. Fijn dat de gastvrouw ook nog even langskwam. De gerechten waren heerlijk. Mooi opgediend en goed van smaak. Afgesloten met een verrukkelijk dessert. We komen gauw weer eens.

september 2020 - Isabelle

9

heerlijk en gezellig gegeten

Goede kwaliteit en hoeveelheid eten en een ontspannen maar correcte bediening

september 2020 - Yvonne

10

Bruiloft

We hebben een geweldige middag gehad! Eten was heerlijk bediening was erg goed, leuk personeel! Een aanrader!!!

september 2020 - Mevr zwartebol

9

Steeds opnieuw erg lekker

Deze keer heerlijk in de tuin buiten gegeten, wederom genoten van de smaak alsook van de afwerking van de gerechten en ook de bediening sluit prima aan. En altijd de oprechte belangstelling van de gastvrouw !

september 2020 - Olsthoorn

10

Geweld heerlijk gegeten in een geweldige ambiance.

Op een fijne manier door geweldig vriendelijk personeel een heerlijk diner op tafel gekregen.

september 2020 - Jan van Leengoed

9

Sfeervol en goede prijs kwaliteit.

Uitstekend gegeten en ondanks 1,5 meter maatregelen slaagt men er in een gezellige sfeer te creëren.

september 2020 - K. Stok

10

Heerlijk gegeten !

We hebben erg lekker gegeten en het was er erg gezellig ! Superleuk personeel dus echt een aanrader !

september 2020 - Boer

10

Goed eten

Het was erg goed eten, en je krijgt genoeg. Vriendelijk personeel.

september 2020 - Korteland

9

Avondje uit

Mijn vrouw en ik hebben een heerlijke avond gehad . Lekker eten en drinken in een rustige omgeving.

september 2020 - Kieboom

9

Descundigheid en vriendelijkheid

Wij hebben genoten van uw gastvrijheid en de kwaliteit die u en uw personeel ons hebben gegeven. U ziet ons zeker terug. Bedankt Adrie en Ad Snoek

september 2020 - Private

9

prima en sfeervol eten

heel goed eten en gezellige entourage maar wel opdringerige service om wat te drinken. Dat laatste was jammer. Wij zouden anderen dit restaurant aanbevelen / aanraden

september 2020 - Private

6

Eten zonder verassing

Wij hebben gewoon eten gegeten bij de Heerlijckheid. De bediening was heel goed en zeer vriendelijk. Het eten was niet spannend, maar goed. De kok gebruikt soms wat te veel ingrediënten.

september 2020 - Private

7

Als vanouds

Het was heerlijk, alleen de wortel en komkommer op de carpaccio zijn voor mij echt geen toevoeging en vond het afleiden van het heerlijke vlees. Maar verder alles heerlijk en gezellig.

september 2020 - Private

8

Heerlijk gegeten

We hebben een heerlijke avond gehad. De tafels en stoelen stonden voldoende uit elkaar ivm de veiligheidsmaatregelen. Vooral het toetje was ontzettend lekker!

september 2020 - Private

9

Op maak en smaak waren heel goed.

Wij waren als gezelschap te rumoerig.

september 2020 - Private

9

was fantastisch

Heerlijk eten. Bediening super. Gevraagd of muziek zachter mocht werd gelijk hoor aangegeven. Echt top. Komen graag nog een keertje terug. Familie Bax.

september 2020 - Private

10

Heerlijk en gezellig

Wij waren 12,5 jaar getrouwd op maandag en zochten een restaurant wat open was! De toost hebben we lekker in de tuin gedaan, waar de kinderen ook leuk konden spelen. Eten wilden de kinderen binnen, want er hingen ballonnen op de tafel, wat het restaurant geregeld had, wat ontzettend leuk en attent! Het eten was ook heerlijk en binnen in het heel gezellig en knus.

september 2020 - Aanen

10

Oma Schoonmoeder Moeder werd 80 jaar.

Op 5 sep 2020 . Zijn wij met 9 man heerlijk bij jullie wezen eten. Het was een geslaagde avond. Bediening was er goed. Tafel was erg leuk voor haar met ballonnen en als kers op de taart kwam de bediening ook nog bij het toetje lang zal ze leven zingen. Wij hebben er erg van genoten. Top mensen daar bij de Heerlijkheid in Sleeuwijk. Mvg Fam van der Werff.

september 2020 - Van der werff

8

Gezellig avondje uit

Super vriendelijk personeel, komen regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is. Sfeer in het restaurant is ook erg gezellig. Eten was ook goed, vooral de malse kip is een aanrader!

september 2020 - Private

8

Heerlijk gegeten

Wat puntjes van hygiëne. Menukaart met kruimels. Molens met peper en zout niet handig in coronatijd. Graag zakjes met zout en peper. Stoel zittingen niet schoon. Verder is de bediening oke! Zeer vriendelijk Tot de volgende keer!

september 2020 - Private

10

Bistro de heerlijkheid. Een eetgelegenheid met een grote 10

Bistro de heerlijkheid is in alle opzichten top. Er is goed over de voorzorgsmaatregelen wbt corona nagedacht, en uitgevoerd. Het personeel is vriendslijk en bekwaam. Het eten overheerlijk. In alle opzichten een dikke 10.

september 2020 - Ina Vos

8

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten. Fijn dat er ook kleine gerechten zijn bv desserts.

september 2020 - Private

8

Lekker eten hier

Mooie locatie gezellig vriendelijk personeel en het eten was heerlijk

september 2020 - Dinie Koenen van breugel

9

Lekker gegeten

de communicatie naar de keuken kon beter, neemt niet weg, dat het eten voortreffelijk was.

augustus 2020 - Coen

8

Lekkerrr!!!

Sfeervolle en gemoedelijke restaurant met vriendelijke bediening

augustus 2020 - P.A.V. Lammers-Vissers

9

Goed, smaakvol eten!

Lekker eten in een knusse setting!

augustus 2020 - Private

8

Heerlijk en gastvrij

We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Gevarieerde kaart en heerlijke desserts. Vriendelijk personeel. In het restaurant is alles coronaproof.

augustus 2020 - Hazelaar

10

Gezellig met inachtnemen van corona regels

Lekker gegeten en het was lang geleden ivm verhuizing buitenland leuke kaart en komen snel weer terug

augustus 2020 - Jochem Smid

10

Top!

Bediening, gastvrijheid en het eten; helemaal top!

augustus 2020 - Olsthoorn

10

Heerlijk gegeten

Prima bediening en eten zoals jij het hebben wil. Doen niet moeilijk over eventuele aanpassingen van het menu. Dikke 10!!

augustus 2020 - G. De Vries

7

Prima Gastvrijheid

Het vlees is goed , maar de groente mag wel wat meer gaar zijn!

augustus 2020 - Private

9

Afsluiting vakantie

Wij hebben weer super lekker gegeten in een sfeervol restaurant met hele vriendelijke medewerkers. Zeker weer voor herhaling vatbaar

augustus 2020 - Wilma Ritmeester

8

Duur, wel goede bediening

Voor vier personen waren wij 188 Euro kwijt, wat ik wel erg veel vind. Tip is misschien om ook een driegangen menu met beperktere keuze te maken voor 25-30 euro. Dat maakt het voor bijvoorbeeld gezinnen ook aantrekkelijker om te komen. Bediening op zich prima, wel kwamen de frietjes pas toen we het hoofdgerecht al bijna op hadden en één van de vier bestelde desserts kwam pas veel later. Dat eet niet leuk voor de andere drie personen.

augustus 2020 - Private

9

Verassend lekker

Na een tip van fort Bakkerskil naar dit restaurant gegaan. Daar hebben we absoluut geen spijt van. Het is niet alleen een leuke locatie, maar de rest klopt ook allemaal. Vriendelijke bediening en heerlijk eten voor een normale prijs. Een aanrader dus!

augustus 2020 - Van Eijk

9

Goed verzorgd

Hartelijk dank Team de Heerlijckheid voor het verzorgen van ons 25 jarig trouw jubileum. Alles was naar wens, super aangekleed & goed verzorgd. Fijne bediening & uiteraard héérlijk eten! Alex & Martine Bleyenberg-van Vugt

augustus 2020 - Alex & Martine Bleyenberg

10

Een geweldig diner.

Heerlijk gegeten met prima corona regels. Wij komen zeker weer terug. Jan en Guusje van t Leengoed

augustus 2020 - Jan van Leengoed

9

Heerlijk

Heel prettig ontvangen. Keurig Corona proef. Fijn dat we zelf een tafeltje mochten kiezen. Heel nette lieve attente ober. Relaxte sfeer. Heerlijke lunchtijd gehad .

augustus 2020 - Floor en Ida Bergshoeff

9

Lekker eten en goede service

De bediening was erg vriendelijk en het eten was lekker. Erg fijn ook dat er kleine porties desserts op de kaart stonden! In de meeste restaurants bestaat die mogelijkheid en voor de kleine eter was dit perfect

augustus 2020 - R. Piers

9

Een goed en gezellig restaurant!

Een prima restaurant, met heerlijke en met aandacht opgemaakte gerechten. Een fijne en vriendelijke bediening in een informele atmosfeer. Dit zijn mijn eerste gedachten als ik terugdenk op ons bezoek afgelopen zaterdag met vrienden bij De Heerlijckheid te Sleeuwijk! Ga zo door en wij komen zeker terug.

augustus 2020 - Edward De Korver

9

Goede en vriendelijke service en een geweldige keuken

kwaliteit prijsverhouding helemaal in orde

augustus 2020 - Lobregt