Restaurant

BISTRO DE HEERLIJCKHEID

Knus, sfeervol ingericht, een smaakvolle keuken en gezellig dineren is een goede omschrijving van Bistro ‘De Heerlijckheid’ in Sleeuwijk.

Hier onder vind u een leuk filmpje uit de oude doos

Al sinds oktober 2003 runnen Erik en Lisette Knoop ‘De Heerlijckheid’, een eetgelegenheid met de uitstraling van een gezellig oud-bruin café met gastvrije bediening en een ruime keus aan kwaliteitsgerechten van de eerlijke keuken. De keuken serveert klassieke gerechten in een moderne strakke opmaak. Naast de toppers op de kaart zoals de malse Château Briand en de Carpaccio Milanese naar authentiek Italiaans recept, zijn ook vlees- vis-, vegetarische gerechten en diverse kindermenu’s op de uitgebreide kaart te vinden.

Voor de kinderen is tevens gelegenheid tot buitenspelen op de trampolines en rekstok.

Een aparte zaal voor 30 of voor plusminus 60 personen biedt de gelegenheid voor aparte groepen, voor diner maar ook voor bijv. een brunch, High Tea of kraamparty.

De gerechten zijn ook buiten ‘De Heerlijckheid’ te proeven wij verzorgen ook catering bij u thuis of op locatie de gehele catering.

Ruime parkeergelegenheid en terras voor 60 personen.
Snuffel gerust even rond op onze website!

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.