Skip to content

Wildkaart

Tekeningetjes belletje pagina-afbrekingen

Wildkaart

Voorgerechten

  • Hertencarpaccio
    14,50
    Perenchutney - truffelmayo - spekjes - tuinboon - rucola
    (halve portie 9,50)
  • Rouleau van fazant
    13,50
    Rodekool - doperwt - salie - crèma di mondena balsamico
    (halve portie 8,50)

Hoofdgerechten

  • Trio van wild
    29,00
    Hert - wildzwijn - wildstoof - seizoensgroenten
  • Hertenrugfilet
    31,50
    Pastinaak crème - jeneverbessen jus - pompoen - eekhoorntjesbrood - seizoensgroenten
  • Wildstoof
    25,00
    Spruiten stamp - stoofpeertje - kastanjes - seizoensgroente
    (Kleine trek 18,00)

Desserts

  • Appeltaartje
    10,50
    Kaneelijs - slagroom - crème anglaise met bruine rum
  • Stroopwafel bavarois
    9,00
    Karamelsaus - vanille ijs - witte stoofpeer

Wijn suggestie

  • Ramon Bilbao
    6,50
    Rioja Crianza

Bier suggestie

  • Magistraat Weizen Doppelbock
    6,50